Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Събитие

Бакхус
10 Ноември 2017, 00:00, 2899 прочитания
Share Tweet Pin it Share

Гост-готвач: Давид Стрхан
https://cookologybulgaria.com/

Давид е един от най-усмихнатите, ведри и смели хора, които сме срещали напоследък. Само на 26 години, а историческите му познания за стара Европа са като на човек, преживял две войни. Родом от Словакия, Давид обикаля цяла Европа и като в приказките - накрая любовта побеждава и от 3 години е за постоянно в България.

През деня Давид работи във фармацевтичната индустрия, а в свободното си време се отдава на кулинарно творчество.
Давид участва и в "Мастър Шеф" за кратко, но не успява да се измъкне от работните си ангажименти и връща престилката. Днес преподава кулинарни курсове в Амюз буш и заедно със су-шеф партньора си Тодор Димитров създават блога cookologybulgaria.bg.
Страстта му към готвенето идва още от ястията на неговата унгарска баба и познанията за тиролската кухня на дядо му, който пък е австриец. И така вдъхновението на Давид добива форма в класически австро-унгарски ястия, поднесени с младежки дух.

Каним ви да се запознаете на живо с Давид и да опитате неговото четиристепенно имперско меню на 23 ноември от 19:30 в уютната атмосфера на демонстрационен ресторант Show How/Томеко и в компанията на специална селекция вина. Този път ще сложим белите покривки и ще ви очакваме с музикална изненада.
Меню:

Стартер:

Карловарски кнедли с мус от планинско сирене, печена дюла, лешници и микс от салати

Поднесено с чаша бяло вино Katarzyna La Bella Chardonnay & Viognier & Sauvignon Blanc & Traminer 2016

Предястие:

Унгарска супа – "Гулаш" с говеждо месо

Поднесено с чаша бяло вино Katarzyna La Bella Chardonnay & Viognier & Sauvignon Blanc & Traminer 2016

Основно:

Патешко бутче конфи със сладко-кисело червено зеле, ябълков сос и домашно парено хлебче

Поднесено с чаша Katarzyna La Bella Cabernet Sauvignon & Merlot & Malbec & Syrah

Десерт:

"Kaiser" щрудел с крем англез и тофи карамел

Поднесено с Tatratea

Час:
19:30 ч .

Дата:
23 ноември 2017 г.

Място:
Демонстрационен ресторант ShowHow/ Томеко.

Цена*:
60 лв.
*В цената е включена и селекция напитки към всяко ястие.
**На събитието ще се предлагат алкохол и цигари, поради което присъствието на непълнолетни лица не се допуска.


❤︎ Благодарим на партньорите на събитието:
- Верига магазини Kaufland
- Дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino, предоставени от Авенди ООД
- Coravin Bulgaria
- Katarzyna Estate
- Tatratea Bulgaria
- Демонстрационен ресторант ShowHow/ Томеко

Местата са ограничени, затова молим да се свържете с нас на посочените по-долу контакти до 20.11.2017, за да запазим вашето място, след което да заплатите таксата по банков път:

Икономедиа АД
БАКБ АД СОФИЯ
BIC: BGUSBGSF
В лева: BG25BGUS91601002400000
Основание за плащане: Вечеря Бакхус


Цена: 60 лв.

За повече информация:
тел.: 02/ 4615 464

raina.radkova@economedia.bg