С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Bistrello

Bistrello
24 Септември 2019, 10:16
Share Tweet Pin it Share
Авантюристичният подход в кухнята на шеф Владимир Тодоров от ресторант Bistrello през последните години спечели много почитатели, а тази година му донесе и наградата "Вкусно място" в конкурса "Ресторант на годината Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino". Затова сме много щастливи, че ще участват и на Бакхус Fish Fest 2. Експериментаторският дух на Владимир започва в HRC Culinary Academy и минава през ресторант "Таланти", а днес в Bistrello ястията продължават да са заигравка и модерен прочит на класически български и европейски рецепти.Вижте какво ще ни подготвят за Бакхус Fish Fest:- Калмари в зеленчуков бьор блан с копър, сервирани с ръжен хляб с пармезан, див лук и панирани пипала от калмари - Grilled Cheese сандвич с топло пушена пъстърва и салца фреска - Паниран карфиол със сос от стриди и трюфел, кедрови ядки и пресен кориандърВсичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
1/1 снимки в галерията Авантюристичният подход в кухнята на шеф Владимир Тодоров от ресторант Bistrello през последните години спечели много почитатели, а тази година му донесе и наградата "Вкусно място" в конкурса "Ресторант на годината Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino". Затова сме много щастливи, че ще участват и на Бакхус Fish Fest 2. Експериментаторският дух на Владимир започва в HRC Culinary Academy и минава през ресторант "Таланти", а днес в Bistrello ястията продължават да са заигравка и модерен прочит на класически български и европейски рецепти.

Вижте какво ще ни подготвят за Бакхус Fish Fest:

- Калмари в зеленчуков бьор блан с копър, сервирани с ръжен хляб с пармезан, див лук и панирани пипала от калмари

- Grilled Cheese сандвич с топло пушена пъстърва и салца фреска

- Паниран карфиол със сос от стриди и трюфел, кедрови ядки и пресен кориандър

Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>