С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Лондонският музей на виното пуска комедийно представление

Бакхус
15 Септември 2008, 18:10
Share Tweet Pin it Share

Рупърт Елуд, мениджър на винения музей, твърди, че в тази част на британската столица, в зоната на Лъндън бридж, комедийният жанр напълно отсъства и те са решили да запълнят нишата. "Винополис" се надява да привлече любители на комедията и да ги превърне в ценители на виното. Създателите обещават не само много настроение и наелектризираща атмосфера, но и страхотни напитки и качествена храна. Първото подобно представление ще се играе на 31 октомври.
"Комедията е непозната досега територия за нас и ние ще трябва да й създадем нови последователи, но мисля, че ще събудим най-голям интерес у любителите на комедийния жанр, жадни за нови преживявания", твърди Елуд. Според думите му шоуто ще бъде различно от обичайните комедии. Музеят, с неговата впечатляваща сцена, ще привлича по-елитна публика от повечето комедийни клубове, въпреки че цената от £10 за билет е напълно достъпна по лондонските критерии. Сред актьорите, които са потвърдили участие са Брендан Демпси, Куинси, Хенри Паркър, Шон Уелш и Пол Тонкинсън.
Елуд е оптимист за бъдещето на представлението. "Ако се окаже успешно, ще пуснем шоуто всяка седмица", казва той. Комедията не е изцяло на тема вино, въпреки че бъдещите планове предвиждат истинска винена комедия.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  вино, комедия, Лондон, музей, шоу
2 Коментара

Реклама »