С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Armand de Brignac вече и в България

Фани Тодорова
13 Октомври 2010, 17:18
Share Tweet Pin it Share

Винарната от френската област Шампан е собственост на фамилия Катие и произвежда вината си по класическата технология за шампански вина. От гроздобера до оставянето на етикетите върху позлатената бутилка, процесите са ръчни. Използваната само за вината на Armand de Brignac бутилка е разработена съвместно с френската дизайнерска къща Andre Cuorreges. Вината са единствено от premier cru и grand cru тероари, а четирисет и двете хиляди бутилки, направени през последната година, се продават в близо 70 страни по света.

Гостите на събитието имаха възможност да дегустират заедно с Ивон Ларднер и Жералд Лопарко, членове на екипа на Armand de Brignac, изключителното Armand de Brignac Brut Gold шардоне & пино ноар & пино мьоние, купаж от три реколти. Ексклузивният представител за България и организатор на събитието Максиъм България вече предлага това шампанско на цена от 499 лв. за бутилка.

Другите два продукта на избата - Armand de Brignac Champagne Rose от пино ноар и Armand de Brignac Champagne  Blanc de Blancs (представляващо само 5% от цялата продукция на избата и направено изцяло от шардоне), се очакват в България през пролетта, на цена от 799 лв.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »