С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Absolut с привкус на Далечен изток

Бакхус
13 Май 2011, 12:36
Share Tweet Pin it Share

Absolut, един от най-разпознаваемите шведски символи в света, реши да добави малко Далечен изток в палитрата си. От този месец на световния пазар, както и у нас, ще се появи новата водка на компанията, Absolut Wild Tea. Тя съчетава вкуса на традиционния китайски чай улонг с бял бъз, характерен за Скандинавия. Резултатът от тази комбинация, според създателите на водката, е наситен плодов аромат с допълнителни нюанси на червени ябълки и цитруси, и мек, естествено сладък и приятно сух вкус.

Макар Absolut Wild Tea да е предшествана от десетина различни видове ароматизирани водки на компанията, тя е сред малкото - при това не само с марката Absolut, но и в световен мащаб, които не залагат на плодов аромат. "Напоследък чаят се радва на огромен потребителски интерес в световен мащаб и въпреки това изглежда пренебрегван в баровете. Изтънчеността на този продукт е много вдъхновяваща, а комбинацията с шведския бял бъз ще бъде нещо съвсем ново за всяко питие или коктейл", заяви Лора Стивън, маркетинг директор на линията ароматизирани водки на Absolut.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »