С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Анжелус Естейт с три отличия от International Wine Challenge

Бакхус
27 Май 2014, 13:13
Share Tweet Pin it Share

За първи път българско вино взе златен медал и бе посочено като едно от големите открития от Балканите на едно от най-големите и престижни винени състезания в света - International Wine Challenge в Лондон. Това е Stallion 2011 на Анжелус Естейт. Вината на избата спечелиха общо три медала, като два сребърни спечелиха White Stallion 2012 и Gold Stallion 2011, отличени сред хиляди участници от цял свят.  Със своята над тридесет годишна история, конкурсът International Wine Challenge се отличава с безпрецедентен брой дегустации и висока конкуренция при избора на победители. Всяко вино, кандидат за награда, минава през две фази на оценяване и бива дегустирано от няколко световно признати експерти. За това и на този първизлатен медал за България от престижното изложениве  Лондон се гледа като на изключително признание за българското вино.

Винарската изба Анжелус Естейт стартира с изцяло нови насаждения през 2007 г. Само за няколко години успява да създаде собствен стил вина, които веднага заеха място в сегмента на премиум вината . Символ на избата е жребецът, пресъздаващ буйния и свободен дух на виното.

До момента избата има редица спечелени награди, сред които медали от световните конкурси Concours Mondiale de Bruxcelle, Vinalies Internationales Paris, San Francisco International Wine Competition, Le Concours Mondiale de Bruxelles, Decanter World Wine Awards и др.

 

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Profile preview
    izabell
    18, 59, 27 Май 2014, 18:59

    Браво,да поддържат доброто име и занапред.

    !
  • Profile preview
    BarBQ
    18, 34, 27 Май 2014, 18:34

    Гледайки снимката, модерна изба имат.
    Поздравления за отличията.

    ! Оценка
        +1

Реклама »