С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

ОТ БРОЯ: Любимият брънч на Пловдив

Съдържание от Dealicious
20 Август 2023, 11:55
Share Tweet Pin it Share

Този материал е част от летния брой на списание "Бакхус", който може да поръчате ТУК с доставка до избран от вас адрес или да го откриете заедно с Капитал (ако сте абонат), както и самостоятелно в Elephant Bookstore, веригите Inmedio и Relay, CASAVINO, La Cave du Moulin, SeeWines, So Ferments, ресторант Talents, Мини бар Гурко, Wine & Co., Imperial Gastrohub, Buenas Deli.

Има една гастрономическа тенденция у нас: брънч и спешълти кафе има много, но се откриват предимно в центъра, а все още е рядкост да ги майсторят с отношение и въображение извън туристическото сърце на градовете. Под тепетата обаче от скоро имат изключение: любимо заведение в южен Пловдив е Dealicious Coffee & Food, където ще ви посрещнат със стегнато и умело подбрано меню за закуска, брънч, обяд или следобедно хапване сред уникален интериор!



Правят си хляба и бейгълите на място, както и множество домашни печива и десерти, а напитките ще ви впечатлят - имат собствен Dea's бленд кафе на зърна, аксесоари за любители на кафето,

премум чай, свежи лимонади и авторски коктейли

за след залез слънце (или преди това...). Всеки уикенд в допълнение на основното меню имат актуални, разнообразни предложения, включително и такива, вдъхновени от по-екзотични дестинации. Заведението има и вътрешна, и външна част, което го прави удобно за отбелязване на специални поводи. Удобство е, че разполагат и със собствен паркинг.

Facebook: Dealicious Coffee & Food
Instagram: @dealicious.plovdiv

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  брънч, кафе, меню, обяд, Пловдив

Реклама »