С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

ОТ БРОЯ: С аромат на босилек и прясна паста

Съдържание от Fresh Pasta to go
17 Август 2023, 15:19
Share Tweet Pin it Share

Този материал е част от летния брой на списание "Бакхус", който може да поръчате ТУК с доставка до избран от вас адрес или да го откриете заедно с Капитал (ако сте абонат), както и самостоятелно в Elephant Bookstore, веригите Inmedio и Relay, CASAVINO, La Cave du Moulin, SeeWines, So Ferments, ресторант Talents, Мини бар Гурко, Wine & Co., Imperial Gastrohub, Buenas Deli, Wonderland.

Представете си малко живописно селце, сгушено в провинцията на Италия. Разхождате се по оживените му улици, а около вас витае ароматът на врящи сосове и прясно приготвена паста - точно такова е усещането, което са създали Поли и Емил в тяхното малко италианско кътче Fresh Pasta To Go.
Това автентично преживяване в сърцето на нашата столица ви предлага занаятчийска, ръчно изработена паста, която въплъщава

същността на традиционната италианска кухня.

Изработването е сложен процес, който изисква прецизност, търпение и не толкова тайната съставка - любов. Изкусни майстори внимателно приготвят тестото всеки ден с най-качествените и подбрани продукти, като основна съставка в изделията им е брашното Semola Rimacinata. То е богато на протеини и фибри, които спомагат за забавянето на храносмилането и увеличават чувството за ситост между храненията. Освен супер полезното брашно към тестото се добавят и няколко семпли съставки, като например жълтък за техните спагети, или пък спанак и вода за спаначените им фусили. Прибавяме домашно направените автентични сосове и резултатът е възхитителна комбинация от вкус и естетика, която ще ви пренесе направо по улиците на Италия.

Вижте повече на www.freshpastatogo.online
Адрес: София, ул. "Г.С. Раковски" 191

Share Tweet Pin it Share

Реклама »