С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Апетитът идва с качеството

Съдържание от Acqua Panna & San Pellegrino
13 Декември 2023, 11:02
Share Tweet Pin it Share

Независимо дали поводът е специален, или е поредният делничен ден, събирането около масата за хранене със семейството винаги е било важна част не само от всекидневието ни, но и от цялата ни култура. И да, често животът ни притиска, а битът ни е натоварен с неща, които ни пречат да се отпуснем в мисли за уют. Но щом стигнем до момента с храненето и готвенето на нещо вкусно заедно, това някак винаги ни кара да продължаваме напред по-спокойни, по-щастливи и да превръщаме

храната, която приготвяме един за друг, в израз на любов и грижа.

Да бъде вкусно, разбира се, не е трудно, стига да сме внимателни към това, което приготвяме. А това означава и да подхождаме с внимание към хората, на които я поднасяме. Какъв по-добър пример за загриженост и отдаденост от това да се отнасяме с отношение и грижа един към друг, като това означава и всеки продукт на масата да бъде с високо качество. Затова и до всяко ястие ние намираме за най-подходящо да сложим бутилка San Pellegrino. Марката вода, която вярва в силата на вкуса и е способна да променя живота. 120 години по-късно тя предава италианския начин на живот и любовта към него, окуражавайки отношението към качествения вкус. Още от своето начало през 1800 г., когато благородници пътуват до Сан Пелегрино Терме в подножието на италианските Алпи и взимат няколко бутилки заради здравните ползи, нейната популярност не спира да расте по целия свят. Тя има дълъг и елегантен път, който минава през откриването на банята San Pellegrino, заради която Сан Пелегрино Терме започва да процъфтява като ваканционен курорт на висшето общество, харесван от европейската аристокрация, до това да бъде поръчан великолепният гранд хотел и казино в стил Ар нуво на Сан Пелегрино, създаден от миланския архитект Ромоло Скуадрелли по време на периода Бел епок и който е открит и бързо става популярен сред кралските особи, политици и други важни особи.

Истинската кралица на трапезата
В първите десетилетия на XX век San Pellegrino започва да позиционира свои реклами в местни и национални вестници, които са описвали водата, като богата на полезни свойства и това как идеално пасва на изисканите ястия с послания като "Най-добрата трапезна вода" и "Истинската кралица на трапезата". През 1932 г. иновативният нов собственик на San Pellegrino, предприемачът и индустриален химик Ецио Гранели, представя на света първата оранжада, като създава нова напитка: Sanpellegrino Aranciata, сервирана в бутилката, която ще се превърне в емблематичната стъклена бутилка San Pellegrino.

До 1950 г. вече целият свят пие San Pellegrino, описван по онова време като "висококачествената вода за всеки клас". И днес, избирайки нейния вкус и качества, избираме да покажем отношението си към живота. Както и това, което поднасяме на масата... Образно казано.

Защото San Pellegrino култивира апетита за живота у нас, карайки ни да покажем най-доброто от себе си и така масата ни да бъде отрупана с разнобразие от интересни, привлекателни и богати на вкусове и качества елементи. Елементи, които заедно да сглобяват голямата картинка на живота, който искаме да създадем и в крайна сметка да изживеем с любимите си хора, много апетит и още повече качество.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  Acqua Panna & San Pellegrino, вода, Италия

Реклама »