С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторант на Годината 2011

История & Партньори

Бакхус
01 Април 2011, 14:39
Share Tweet Pin it Share

Списанието започна този годишен конкурс с подкрепата на Chivas през 2001 г. и десетилетие по-късно наградите ни продължават да са желани и престижни отличия за ресторантьорите, готвачите и сомелиерите и надежден пътеводител из техните заведения. Чрез конкурса "Бакхус" насърчава развитието на високи професионални стандарти в българските ресторанти и допринася за създаване на критерии за оценка на качествени храни, напитки и обслужване сред клиентите, като прави и по-лесен избора им на заведения за хранене.

Генерален спонсор на десетото юбилейно издание на конкурса са водите San Pellegrino и Acqua Panna, които са тясно свързани със света на виното и висшата кулинария. Те са официални води на ASI (Международната асоциация на сомелиерите). Профилът на двете води е изключително подходящ за дегустации с вино и с изискани ястия. Подходящото съчетаване на различните видове вина и изискана кухня с двете води разкрива по-добре вкуса на виното и на храната, като увеличава удоволствието от консумацията им.

Нашитe спонсори през 2011 са Chivas и Русский Стандарт Водка

Конкурсът се провежда и благодарение на подкрепата на нашите партньори: Метро, Томеко, Cult Gourmet Catering и Военна Академия "Г.С.Раковски".


Медийни партньори на конкурса през 2011 г. са списанията Amica, Max и Bravacasa, с издател QM Media.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »