С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Амброзия

сп.Бакхус
30 Септември 2014, 12:09
Share Tweet Pin it Share

гр.Банско,ул. ‘’Караманица’’ 11,

х-л Премиер Лъкшъри Маунтийн Ризорт

за резервации: +359 885 638 373

http://www.banskohotelpremier.com/bg/amvrosia-restaurant.html

работно време: 11.00 - 23.00 часа

 

Вечерно

Меню, цена 40 лв.

 
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - Траминер ЕМ и Каберне Фран ЕМ, предоставено от Едоардо Миролио, 50 мл аперитив (узо Адоло) / 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino

Амюс буш – моцарела от цвекло в козе сирене и шам фъстък



Предястие: Есенна палитра /пушена сьомга стартар от ябълки, хрян и мариновани зеленчуци/



Основно: Уханието на есеннта /патешко филе приготвено на ниска температура в багри от есенни плодове/



Десерт: Есенна магия /френски макарон с нежен вкус на тиква и кестени/



Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Реклама »