С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Таланти София

сп. Бакхус
05 Юни 2015, 12:18
Share Tweet Pin it Share

София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)

за резервации: 02/421 9068

http://restauranttalents.bg/;

https://www.facebook.com/restauranttalents

работно време: от Понеделник до Събота: 11:00 – 22:00 часа

Вечеря

(от 16:00 до 22:00 ч)

Меню, цена 39 лв.



Вариант 1

Салата: Табуле с киноа (сумак, домати, лимон, мента, краставици)

Предястие: Равиоли с тиквички (маслини, пармезан, печени домати, бакла, пресен лук)

Основно: Френско петле със зеленчуци (зелен фасул, шалот, моркови, полента, чоризо)





Десерт: Лимонов кейк с лавандула (яйца, шам фъстък, масло)

 

Вариант 2

 

Предястие: Октопод (оцет от каберне, портокал, репички, босилек, кедрови ядки, зехтин)

Салата : Равиоли с тиквички (маслини, пармезан, печени домати, бакла, пресен лук)

Основно: Буябес Бакалао (аспержи, фенел, картофи, домати, шафран)



Десерт: Лимонов кейк с лавандула (яйца, шам фъстък, масло)

 

 

Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

 

Share Tweet Pin it Share

Реклама »