Bistrello24 септември 2019, 10:16 Авантюристичният подход в кухнята на шеф Владимир Тодоров от ресторант Bistrello през последните години спечели много почитатели, а тази година му донесе и наградата "Вкусно място" в конкурса "Ресторант на годината Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino". Затова сме много щастливи, че ще участват и на Бакхус Fish Fest 2. Експериментаторският дух на Владимир започва в HRC Culinary Academy и минава през ресторант "Таланти", а днес в Bistrello ястията продължават да са заигравка и модерен прочит на класически български и европейски рецепти.
Вижте какво ще ни подготвят за Бакхус Fish Fest:
- Калмари в зеленчуков бьор блан с копър, сервирани с ръжен хляб с пармезан, див лук и панирани пипала от калмари
- Grilled Cheese сандвич с топло пушена пъстърва и салца фреска
- Паниран карфиол със сос от стриди и трюфел, кедрови ядки и пресен кориандър
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK