С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Първо снимам, после - яжте

    Бакхус
    снимки: www.instagram.com/maurocolagreco - личен профил www.instagram.com/restaurantmirazur/ 20 Януари 2021, 21:26

    "Първо снимам, после ям" е популярна шега на маса, когато поне един или няколко души вадят телефоните си при пристигането на чиниите и преди да опитат, правят кадри - най-често за Инстаграм

    Share Tweet Pin it Share
  • Седрик Гроле – новият крал на сладкото

    Краси Генова
    снимки: Профил на Седрик Гроле във Фейсбук 20 Януари 2021, 21:10

    Наричат 35-годишният майстор-сладкар "Мик Джагър" на сцената на сладкарските изкушения

    Share Tweet Pin it Share
  • Смели и посветени

    Бакхус
    20 Януари 2021, 20:43

    През тази особена година журито на конкурса "Ресторант на годината Acqua Panna & S.Pellegrino 2020" реши да не връчва награда в категория "Дебют". Състезанието за нови места се отлага за следващата, в която надеждите на всички са, че ще започне възстановяване след корона кризата и отложените проекти ще стартират, а започналите през тази година ще се развиват по-пълноценно

    Share Tweet Pin it Share
  • По виното ще ги познаете

    Бакхус
    снимки: Георги Кожухаров 20 Януари 2021, 20:20

    Няма да е никак пресилено, ако кажем, че в България DiVino знаят най-много за българските вина, а и за световните, за потреблението и за пиенето им, за тенденциите и дори кой в какви чаши ги сервира.

    Share Tweet Pin it Share
  • Космос - "Амбициозният ресторант"

    Слава Стоянова
    снимки: Георги Кожухаров 20 Януари 2021, 19:32

    Преди да създаде рецептата, в която ще ви го сервира, Владислав Пенов първо е ял козето сирене заедно с хората, които го произвеждат, видял е къде пасат животните и може да разкаже какви билки остават като послевкус.

    Share Tweet Pin it Share
  • Niko'las 0/360: Това е експеримент, в който държа най-много на качеството

    Татяна Димитрова
    снимки: ГЕОРГИ КОЖУХАРОВ 20 Януари 2021, 19:06

    "Държим адски много на продуктите, да не комплицираме ястията с много техника, при което да се загуби вкусът им, да останем постоянни в качеството, което предлагаме." Така описва ресторанта си Niko'las 0/360 Цветомир Николов

    Share Tweet Pin it Share
  • Опасни връзки

    Бакхус
    снимки: Капитал 20 Януари 2021, 12:29

    Как виното и храната си партнират и какво трябва да знаете за комбинирането им - откъс от главата "Виното и храната" от книгата на Яна Петкова - "А, Б, Вино"

    Share Tweet Pin it Share
  • Севда Димитрова за ресторанта си Ahora: Имаме смелостта да бъдем изключителни

    Татяна Димитрова
    снимки: Георги Кожухаров 20 Януари 2021, 00:00

    "Надявам се храна, която няма да затварям в кутии и да пращам по домовете. Авторска и мечтателска кухня, моето въображение ще готвя", отговаря на въпроса какво ще готви през 2021 г. Севда Димитрова.

    Share Tweet Pin it Share
  • Над 100 български бизнеса вече използват виртуалния пазар VibeMarket

    Бакхус
    06 Януари 2021, 16:13

    Share Tweet Pin it Share
  • ресторант Soul Kitchen "Храната трябва да събужда сетиватата ни"

    Марина Караконова
    снимки: ЮЛИЯ ЛАЗАРОВА 06 Януари 2021, 14:02

    Share Tweet Pin it Share
  • ANDRé - "Забавляваме се в кухнята"

    Албена Шкодрова
    снимки: ГЕОРГИ КОЖУХАРОВ 05 Януари 2021, 13:20

    В процепите между хаотичната реалност в България и новините за разрастващата се пандемия продължават да избуяват ярки цветове. Един от най-видимите сред тях е ANDRé. И това е предизвестено.

    Share Tweet Pin it Share
  • 33 Гастронавта - "Всяко ястие трябва да е "живо""

    Даниел Ненчев
    05 Януари 2021, 09:46

    Share Tweet Pin it Share
  • Добрият вкус е от цялото преживяване

    Бакхус
    снимки: Капитал 04 Януари 2021, 13:08

    Share Tweet Pin it Share
  • Годината на ресторантите

    Бакхус
    снимки: Капитал 04 Януари 2021, 09:00

    Recovery hub - буквално преведено от английски - "център за възстановяване". За ресторанти. Освен център има и годишна среща на високо равнище за възстановяването (recovery summit). Има и фонд, който за няколко месеца до септември е събрал над 1,2 млн. долара, поне половината от които са за директни грантове за независими ресторанти и барове

    Share Tweet Pin it Share
  • The Singleton дава думата на Society Leaders

    Бакхус
    14 Декември 2020, 11:02

    Share Tweet Pin it Share
  • Гурме в кутия - един много специален брой на "Бакхус"

    Бакхус
    02 Декември 2020, 15:44

    Share Tweet Pin it Share
  • ANDRé е "Ресторант на годината Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino" 2020

    Бакхус
    13 Ноември 2020, 10:48

    Share Tweet Pin it Share
  • Димитровден става и Ден на мавруда

    Бакхус
    26 Октомври 2020, 12:41

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант на годината 2020 БАКХУС Acqua Panna & S.Pellegrino

    Бакхус
    22 Октомври 2020, 10:29

    Share Tweet Pin it Share
  • Бакхус Fish Fest 3

    Бакхус
    21 Октомври 2020, 21:30

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »