Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Защо японското говеждо е толкова специално ни разказват двама шеф-готвачи
Отвъд митичния ореол на японското говеждо според посланика на Япония в България
Тази кулинарна "книга" вече има три глави. Началото бе през 2019 г. на наградите на "Бакхус", във втората глава действието се разви във Валядолид, а третата се случва днес и утре, 25 и 26 май, в София
Гръцко-японската фюжън кухня е факт
Окхий Юн и кулинарните обичаи на Източна Азия
Шапки долу за ресторантите ветерани
Някои от триковете, които заведенията по света използват
Обиколка из сергиите на Красно село, Римската стена и Женския пазар
Приготвен на момента с оригинално тесто с квас, пануоцо дава заложби за новата любима улична храна
Историческа разходка из супите на Азия - част II
Българското селско домакинство между Франкфурт и Аркадия
Kласикът на американската литература ни повежда на околосветски пикник изпълнен с много обрати и кулинарни открития
Айляците заобичаха да си правят густо на по поничка или на брънч
Кулинарните традиции на Хадрамаут със Сара Алкаф
Колко вкусно може да готвят в една хижа не e въпрос, а възклицание!
Къде и какво да ядете, докато обикаляте една от най-северните точки на Европа
12 месеца, описани в храната и питиетата, без които можем. Но не искаме.
Три истории от менюто на най-добрия ресторант в света и една филия хляб. С масло.
Spoiler alert!: Водещата кетъринг компания Matti-d
Три истории от менюто на най-добрия ресторант в света и една филия хляб. С масло.