Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Две грузински рецепти, които може да направите и в домашни условия
За страната ни влизането в асоциацията на JRE маркира голям напредък за гастрономията и туризмa, рекламиращ България
Кои са победителите в тазгодишното издание на най-важните кулинарни награди за България
Владислав Пенов, Филип Захариев и Веселин Калев ще бъдат анонсирани пред международната общност на JRE като посланици на богатото кулинарно наследство на България
Научете кои са номинираните ресторанти в тазгодишното издание на най-важните кулинарни награди за България
Една от петте сини зони на света, където тюркоазеното Средиземно море, лозя и чукари вървят ръка за ръка с дълголетието и хубавата трапеза
Оказва се, че за почти 90% от българите здравословното хранене е важно
Това, което отличава кухнята на Индия са подправките, изобилната употреба на зеленчуци и множеството готвени блюда
Една легенда се завърна тъкмо навреме за шестото издание на Бакхус Fish Fest, затова разговаряме съссъздателите й - Георги Гавазов и Мария Жекова
На 30 януари двама шеф-готвачи застават рамо до рамо, за да покажат, че висшата кулинария трябва да свързва, а не да разделя
Занаятчийски или фабрични, те са преживели цялата американска история на ХХ век, затова в САЩ са символ на национална идентичност
Махса Нураи разказва и показва кулинарното богатство на родината си
Отвън сцената на втория град бумти от живот, но има още доста път, докато стане истинска кулинарна забележителност
Менюто, предназначено за споделяне, приканва към запомнящо се изживяване сред любими хора
Зад двуметровия исполин всъщност се крие един голям червоугодник. Тръгваме по стъпките на прословутия му герой, бонвивана чичо Осуалд.
Омесена сплотеност по скандинавски
Сред най-интригуващите нови ресторанти на 2023 г. е ADOR на хотел InterCntinental Sofia, където гостуваме днес
Неоспорим символ на Коледа и комерсиален продукт с милиарден тираж всяка година
Как в Италия царевичната каша за селяните става национална икона и колко точно си приличат с качамака
Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерва