С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Храна

  • Топ 20: Вкусът на улицата - част 3

    Бакхус
    снимки: Claudio Schwarz, Unsplash 29 Май 2021, 09:35

    Вкусове от Централна Европа, Южна Америка, САЩ и Европа са главните герои в воследната част от класацията ни за улична храна

    Share Tweet Pin it Share
  • Как да четем етикета на бутилка зехтин

    Анна Петкова
    17 Май 2021, 15:14

    Търговските категории маслиново масло са много, личните нужди и предпочитания - също

    Share Tweet Pin it Share
  • Топ 20: Вкусът на улицата - част 2

    Бакхус
    снимки: Polina Tankilevitch, Unsplash 06 Май 2021, 10:08

    Поднасяме ви втора порция превъзходна улична храна - този път се разхождаме от Франция и стигаме до Мексико.

    Share Tweet Pin it Share
  • Размисли и пости

    София Павлова
    снимки: Unsplash 29 Април 2021, 11:52

    5 съвета за балансиран подход към празничната трапеза, за да не попадате в статистиката за 88 млн. изхвърлена храна.

    Share Tweet Pin it Share
  • Choco-licious: Великден такъв, какъвто си мечтаем да бъде

    Бакхус
    снимки: Polina Tankilevitch, Pexels 28 Април 2021, 10:11

    8 от най-впечатляващите тазгодишни великденски изделия, родени от какао, ви очакват.

    Share Tweet Pin it Share
  • Козунакът – митовете, истините, грамовете

    Дарин Стойков
    21 Април 2021, 15:34

    Пекарят Дарин Стойков дава лични препоръки от тефтера си. А когато Даро говори, не ни остава друго, освен да си записваме

    Share Tweet Pin it Share
  • Топ 20: Вкусът на улицата - част 1

    Бакхус
    снимки: Unsplash 19 Април 2021, 10:37

    Kолко от тези емблематични улични храни от всички кътчета на света сте опитвали лично?

    Share Tweet Pin it Share
  • Защо е мит, че със зехтин не може да се готви

    Анна Петкова
    16 Април 2021, 10:41

    Този месец в рубриката "Артишок и зехтин с Анна Петкова": каква е истината за точките на задимяване и окисление

    Share Tweet Pin it Share
  • Супа стара: 40-годишна традиция къкри в Тайланд

    София Павлова
    снимки: Pichayada Promchertchoo, Mediacorp 12 Април 2021, 15:14

    Wattana Panich е заведението в центъра на Банкок, където три поколения сервират безброй купи с тайландска чорба

    Share Tweet Pin it Share
  • Waffles + Mochi по Netflix: Мишел Обама отново събра храната и децата

    Марина Караконова
    снимки: Adam Rose, Netflix 02 Април 2021, 14:27

    Netflix наскоро пусна ново шоу за деца, в което основна тема е храната, а продуценти са Барак и Мишел Обама.

    Share Tweet Pin it Share
  • В света на зехтина и защо да обикнем extra virgin

    Анна Петкова
    18 Март 2021, 17:16

    Този месец в рубриката "Артишок и зехтин с Анна Петкова": среща с маслиново дърво на 3200 г. и що е то "Нов свят" при зехтина

    Share Tweet Pin it Share
  • Първо снимам, после - яжте

    Бакхус
    снимки: ww.instagram.com/antonio.bachour/ 20 Януари 2021, 21:26

    "Първо снимам, после ям" е популярна шега на маса, когато поне един или няколко души вадят телефоните си при пристигането на чиниите и преди да опитат, правят кадри - най-често за Инстаграм

    Share Tweet Pin it Share
  • Ahora: Имаме смелостта да бъдем изключителни

    Татяна Димитрова
    снимки: Георги Кожухаров 20 Януари 2021, 00:00

    "Знам кои сме, къде сме, колко можем и накъде можем да се развиваме. Наградата за мен е удовлетворението на клиентите."

    Share Tweet Pin it Share
  • Soul Kitchen: "Храната трябва да събужда сетиватата ни"

    Марина Караконова
    снимки: Юлия Лазарова 06 Януари 2021, 14:02

    "Българинът пътува и има все по-висока кулинарна култура, става по-отворен за нови вкусове." - Бетси Щорк, собственик

    Share Tweet Pin it Share
  • ANDRé: "Забавляваме се в кухнята"

    Албена Шкодрова
    снимки: Георги Кожухаров 05 Януари 2021, 13:20

    В хаотичната реалност около пандемията продължават да избуяват ярки цветове. Един от най-видимите сред тях е ANDRé.

    Share Tweet Pin it Share
  • 33 Гастронавта: "Всяко ястие трябва да е "живо"

    Даниел Ненчев
    05 Януари 2021, 09:46

    Шеф Алфандари е вдъхновен от британеца Кийт Флойд: "Той хвърля бекони и цели зелки в тях и казва: "Масло! Много масло!"

    Share Tweet Pin it Share
  • Космос: "Амбициозният ресторант"

    Слава Стоянова
    снимки: Георги Кожухаров 15 Декември 2020, 19:32

    Гостите, които идват за първи път, ще останат изненадани от чинията си при поръчването на нещо, което звучи традиционно.

    Share Tweet Pin it Share
  • Niko'las 0/360: Това е експеримент, в който държа най-много на качеството

    Татяна Димитрова
    снимки: Георги Кожухаров 10 Декември 2020, 19:06

    "Държим адски много на продуктите, на вкуса им и на това да останем постоянни в качеството, което предлагаме."

    Share Tweet Pin it Share
  • Десерт "Черна дупка", ресторант Космос (рецепта)

    Бакхус
    22 Май 2020, 14:31

    Share Tweet Pin it Share
  • Шведските кюфтенца на ИКЕА (рецепта)

    Бакхус
    21 Април 2020, 17:39

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »