Пловдив ще е домакин на международната конференция за винен туризъм Световният форум ще се проведе за 15-и път на 9 и 10 април в Града под тепетата Бакхус
JRE България: официално на световната кулинарна сцена За страната ни влизането в асоциацията на JRE маркира голям напредък за гастрономията и туризмa, рекламиращ България Mastercard България
"Ресторант на годината" за 2023 г. е... Космос Кои са победителите в тазгодишното издание на най-важните кулинарни награди за България Бакхус
Moët & Chandon среща изкуството Авангардният релеф на американския художник Даниел Аршам, създаден по поръчка на марката, е най-новият акцент на историческата галерия "Impériale" София Павлова
JRE-България: от кулинарното наследство към света на иновациите Владислав Пенов, Филип Захариев и Веселин Калев ще бъдат анонсирани пред международната общност на JRE като посланици на богатото кулинарно наследство на България Бакхус
Дами хранят: истрийски спомени, поднесени от шеф Флориана Ружич Запознайте се с петия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino София Павлова