ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос" Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г. Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж" Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г. Бакхус
#БакхусПосланик: Цветелина Чорбаджийска Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима. "Бакхус"
Златният юбилей на JRE запозна водещи ресторантьори с българската гастрономия За първи път трима наши шеф-готвачи са членове на престижната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs Bacchus
Винен спектакъл в стил арт деко и романтиката на Пловдив ATLAS House Luxury Suites и Cork & Fork Winery - най-новата атрактивна дестинация за винен туризъм, оригинален винен тиймбилдинг и незабравими преживявания Съдържание от ATLAS House Luxury Suites
The Revolutionary Dining Room and Bar: съвременните революционери и храната, приготвена с любов Съдържание от Hyatt Regency Sofia Гурме
Vineyards Selection - малко, златно и на ръка С лимитираната серия "Вила Ямбол" доказва къде е България на световната винена карта Съдържание от "Вила Ямбол" Реклама