Фотогалерия: Премиерата на "Каскадьорът" в Лондон

Стефани Ангелова 26 април 2024, 08:11
Дни преди да влезе в българските кина, в Лондон се състоя световната премиера на филма "Каскадьорът" Режисьор на продукцията е Дейвид Лийч, а сценарият е дело на Дрю Пиърс.

На снимката е Дейвид Лийч
Екшънът е вдъхновен от едноименната популярна телевизионна поредица от 80-те и разказва за каскадьора Колт Сивърс (Райън Гослинг).

На снимката са Райън Гослинг и Емили Блънт
Година след като излиза от бизнеса, той е повикан отново на работа, защото звезда на високобюджетен филм (Арън Тейлър-Джонсън), режисиран от бившата му съпруга Джоди Морено (Емили Блънт), изчезва безследно.

На снимката е Арън Тейлър-Джонсън
Докато продуцентът на продукцията (Хана Уодингам) прави всичко възможно да запази изчезването на звездата Том Райдър в тайна от студиото и медиите, Колт изпълнява най-грандиозните и опасни каскади във филма.

На снимката са Кели Маккормик и Дейвид Лийн
Но докато мистерията около изчезналата звезда се задълбочава, Колт се оказва впримчен в криминален заговор, който го тласка към ръба на падане, по-опасно от всяка каскада.

На снимката е Райън Рейнолдс
В главните роли са Бен Найт, Уинстън Дюк, Стефани Хсу, Тереза Палмър, Арън Тейлър - Джонсън, Райън Гослинг, Хана Уодингам, Емили Блънт и Адам Дън Премиерната дата на филма за България е 26 април.

На снимката са Джон Кразински и Емили Блънт
Райън Гослинг, Клара Амфо и Емили Блънт Асмир и Никол Бегович Лизи Макинтош Арън Тейлър-Джонсън Райън Гослинг, Логан Холадей, Бен Дженкин и Емили Блънт Джордж Фърбанк и приятелката му Клара Амфо Райън Гослинг Кели Маккормик, Арън Тейлър-Джонсън и Дейвид Лийн Дрю Пиърс Виктория и Конър Бен Арон Краскал Уинстън Дюк Джо Бентъм Видал Райли Емили Блънт Бен Дженкин, Крис О'хара и Логан Холадей Роб Бекет и Ромеш Ранганатан Райън Гослинг и Емили Блънт

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK