✦ Bolinhos de Bacalhau - Болиньош де Бакаляо ✦ Rissois de Carne - Рисоиш де карне ✦ Rissois de Marisco - Рисоиш де маришко ✦ Bola de Chourizo - Чоризо кейк ✦ Pao de Tapioca e queijo - Тапиока хлебчета ✦ Pasteis de Nata - Пащел де ната
Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.Собственик и главен готвач на наскоро открилия ресторант TUGA Bar&Restaurant е Александра Барозу. След като се мести да живее в София, бързо установява, че продуктите и португалските ястия много й липсват. Така тя отваря първото си заведение, с идеята да е събирателна точка за португалци, да се въртят мачовете от Евро 2016 и да има португалски напитки и кухня. В последствие интересът към заведението нараства и Александра решава да предприеме по-сериозна стъпка и да отвори първия португалски ресторант TUGA Bar & Restaurant.
Там може да откриете разнообразни ястия от португалската и бразилската кухня и да бъдете гости на тематични вечери.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK