В сърцето на Боровец, обновеният хотел "Рила" поставя нови правила на кулинарната сцена извън София. Висококачествени сезонни продукти от местни производители се съчетават умело с иновативни техники и креативност, вдъхновена от величествената планина, за да превърнат всяко кулинарно преживяване в празник за небцето и окото.
Зад гастрономическото лице на хотел Рила, стои шеф Веселин Калев. Смелият му подход наскоро донесе на а-ла-карт ресторанта в хотела "Самокови" престижната номинация от "Бакхус - Ресторант на годината" за иновативна кухня.
Талантливият майстор - сладкар Гергана Шипочка стои зад изкушаващия сладкарски кът в "Champions" Lobby Bar & Diner и десертите в ресторантите на хотела.
Екипът на хотел Рила-Боровец, Ви очаква тази година на StrEAT fest за хапка с планинска свежест, интригуващи вкусове и незабравимо сладко приключение.
По време на фестивала, хотел "Рила" ще ви разкрие сладката и солената страна на планината. Очакват ви:
► Свинско коремче в "наш стил"с мариновани зеленчуци ► Мини морковена торта ► Мини каноли с три вида пълнеж ► По време на фестивала, кулинарният екип на хотел "Рила" ще приготви и лимитирана серия от своя авторски десерт - "Тайната на планината", комбиниращ висококачествен шоколад, сърце от пухкав мус и sponge от Рилски мед.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK