С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Шестото издание на Варна WINEkend за първи път в два дни и на нова локация

    Бакхус
    27 Юни 2023, 11:14

    Свежото винено събитие в град Варна пораства

    Share Tweet Pin it Share
  • Жури и готвачи от Masterchef, фермери и zero waste инфлуенсъри - лектори на GourmEAT the future

    Бакхус
    26 Юни 2023, 09:39

    Месец юли започва с нов безкешов формат от Бакхус - фест, кулинарни лекции и демонстрации, посветени на бъдещето на храната

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: супа Фъ

    Елисавета Иванова
    снимки: Leon Bublitz, Unsplash 19 Юни 2023, 15:12

    Обиколила целия свят, тя е от Виетнам и отразява богатата история на родината си

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Виктория Балтутите е сред лекторите на Бакхус GourmEAT the future

    Бакхус
    19 Юни 2023, 13:04

    Първият шеф-инструктор в България, сертифициран от WACS да преподава кулинарни устойчиви практики

    Share Tweet Pin it Share
  • Не StrEAT, а GourmEAT.. не fest, a future!

    Бакхус
    12 Юни 2023, 13:02

    Защо от Бакхус правим ново събитие и какво да очаквате на 1 и 2 юли

    Share Tweet Pin it Share
  • Zero Waste Fest за микро бизнеса от село до европейския модерен пазар

    Съдържание от Zero Waste Fest
    12 Юни 2023, 12:19

    2 седмици преди Бакхус GourmEAT the future в Белоградчик се провежда друго събитие в посока устойчивост

    Share Tweet Pin it Share
  • "КА&ТА българското вино" 2022 с награда Gourmand

    Бакхус
    09 Юни 2023, 10:24

    Десетото издание на годишния каталог получи едно от най-високите признания в сферата на англоезичната кулинарна литература

    Share Tweet Pin it Share
  • Кристина Иванова, Casavino: Ще отворим 9-литрова бутилка шампанско в събота

    Андреа Пунчева
    08 Юни 2023, 03:08

    Какво ще пием на Taste Champagne & Sparkling Wines на 10 юни

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: No(ma) problem

    Ани Коджаиванова
    05 Юни 2023, 16:56

    Бизнес моделът на висшата кулинария се оказа изграден върху заблуди и е напът да рухне

    Share Tweet Pin it Share
  • Grand Austrian Tasting 2023: 15 години австрийско вино в България

    Бакхус
    05 Юни 2023, 12:31

    На 9 юни София пие Австрия

    Share Tweet Pin it Share
  • Оборище дарява: да пазаруваме с кауза

    Бакхус
    02 Юни 2023, 13:43

    Подкрепете ранното детско развитие, докато прекарвате време на любимото си място в София

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Wagyu в 3 гледни точки, част I

    Андреа Пунчева, София Павлова
    31 Май 2023, 16:22

    Отвъд митичния ореол на японското говеждо според посланика на Япония в България

    Share Tweet Pin it Share
  • Испанско-българска история с продължение - отново в София

    Андреа Пунчева
    25 Май 2023, 18:53

    Тази кулинарна "книга" вече има три глави. Началото бе през 2019 г. на наградите на "Бакхус", във втората глава действието се разви във Валядолид, а третата се случва днес и утре, 25 и 26 май, в София

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Петко Р. Славейков

    Владислав Христов
    25 Май 2023, 10:35

    България може да се похвали с една от първите готварски книги в Европа, написана от него и издадена в Цариград през 1870 г..

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Към кого е гостоприемна хоспиталити сферата

    Татяна Димитрова
    16 Май 2023, 16:12

    Как се отнася браншът към хората с увреждания?

    Share Tweet Pin it Share
  • Дунавската равнина с първа винена карта

    Бакхус
    01 Май 2023, 16:41

    Начинанието ще популяризира региона, 17 изби обединиха усилия, а Министерството на туризма обеща подкрепа

    Share Tweet Pin it Share
  • 600 бутилки и 5 континента на предстоящия Discover.Vino

    Бакхус
    27 Април 2023, 10:33

    Над 600 вина от 5 континента само на 13 и 14 май в София

    Share Tweet Pin it Share
  • От редактора: Обединени, наградени, вдъхновени

    Андреа Пунчева
    07 Април 2023, 10:35

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Реми Жиро гостува на най-добрия ресторант на път у нас

    Бакхус
    28 Март 2023, 15:39

    Come Prima в Банско, част от Kempinski Hotel Grand Arena Bansko, отново посреща кулинар с Michelin опит

    Share Tweet Pin it Share
  • Една от тайните зад "Ресторант на годината"

    Бакхус
    26 Март 2023, 13:12

    Курсистите от HRC Culinary Academy рамо до рамо с шеф-готвачите на най-престижните награди на българската ХоРеКа сцена

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »