Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Кулинарна академия HRC изпраща своя стажантка в един от най-впечатляващите ресторанти в света – Alinea, Чикаго
С гледка към утрешния ден - на храната, на напитките и на гурме общността като цяло
Главните готвачи на 3 български ресторанта бяха приети в една от най-престижните организации в Европа
Градската крафт винарна Odessos и музикантите Odd Crew ще представят предпремиерно второто си вино Odd Wine Cabernet Franc No Oak 2022
Как да съчетаваме стриди с храна и вино
Маси на скалите и мечти с поглед към звездите на тазгодишното издание на Ritual Gatherings на крепостта Акра
Древен Рим, Нерон е на власт, време на жестокости, разгул и постоянни пировe. Богатите преяждат с езиците от фламинго, скакалци в мед, риби и месо. С талантливото си перо класикът на полската литература Хенрик Сенкевич описва до какво ще доведе всичко това.
GALLADA & Topside Bar - вечеря с гледка към Босфора
Продуктовата гама на супер-премиум газираната безалкохолна марка у нас включва дванадесет предложения, достъпни в избрани премиум заведения в страната
Ritual Gatherings отново с емблематична вечеря до морските вълни
Свежото винено събитие в град Варна пораства
Месец юли започва с нов безкешов формат от Бакхус - фест, кулинарни лекции и демонстрации, посветени на бъдещето на храната
Обиколила целия свят, тя е от Виетнам и отразява богатата история на родината си
Първият шеф-инструктор в България, сертифициран от WACS да преподава кулинарни устойчиви практики
Защо от Бакхус правим ново събитие и какво да очаквате на 1 и 2 юли
2 седмици преди Бакхус GourmEAT the future в Белоградчик се провежда друго събитие в посока устойчивост
Десетото издание на годишния каталог получи едно от най-високите признания в сферата на англоезичната кулинарна литература
Какво ще пием на Taste Champagne & Sparkling Wines на 10 юни