С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Класически френски десерти по Коледа с Тамта Калваши

Фотограф: Драгомир Ушев
13 Декември 2016, 17:11
Share Tweet Pin it Share
    Малка тайна, която научихме от курса: за да не се цепят кръглите еклери във фурната, отгоре им се сложихме замразени капачета от захарно тесто (брашно, захар и масло). При печене се разтичат върху топката и образуват хрупкава коричка.
19/43 снимки в галерията Малка тайна, която научихме от курса: за да не се цепят кръглите еклери във фурната, отгоре им се сложихме замразени капачета от захарно тесто (брашно, захар и масло). При печене се разтичат върху топката и образуват хрупкава коричка.

Реклама »

Реклама »