С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Шоколадова пиеса с Масимо Карнио

Текст: Марта Румянова, Снимки: Илко Вълков
18 Януари 2017, 22:04
Share Tweet Pin it Share
    Какво ще се случи със сладкарството в световен мащаб след пет години? Някои казват, че какаото щяло да изчезне?Не вярвам. Може би ще се измести зоната на производството му. Защото сега го произвеждат бедните страни. Със сигурност големите международни компании ще се намесят в този процес и ще направят така, че тази индустрия да продължи напред. Мисля, че понастоящем сладкарството се развива прекалено бързо. Готвачите не успяват да усвоят всичо, което виждат. Това е негативно. Те виждат много нови неща, но нямат достатъчно време да ги опитат, да ги направят отново и отново. Така има риск да се провалят.
14/21 снимки в галерията Какво ще се случи със сладкарството в световен мащаб след пет години? Някои казват, че какаото щяло да изчезне?
Не вярвам. Може би ще се измести зоната на производството му. Защото сега го произвеждат бедните страни. Със сигурност големите международни компании ще се намесят в този процес и ще направят така, че тази индустрия да продължи напред. Мисля, че понастоящем сладкарството се развива прекалено бързо. Готвачите не успяват да усвоят всичо, което виждат. Това е негативно. Те виждат много нови неща, но нямат достатъчно време да ги опитат, да ги направят отново и отново. Така има риск да се провалят.

Реклама »