С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Церемония на сетивата: меню

Бакхус
05 Април 2017, 13:34
Share Tweet Pin it Share
  Текстури - шоколад и круша Хрупкава лешникова основа | Карамел и круши | Крем с ванилия и тонка | Млечно-шоколадово шантили | Сорбе крушаШеф-сладкар Ирина Купенска, Hotel Guarda Golf, Crans-Montana, Швейцария
8/8 снимки в галерията Текстури - шоколад и круша

Хрупкава лешникова основа | Карамел и круши | Крем с ванилия и тонка | Млечно-шоколадово шантили | Сорбе круша

Шеф-сладкар Ирина Купенска, Hotel Guarda Golf, Crans-Montana, Швейцария

Реклама »