С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Варна пие Шампан

Бакхус
12 Октомври 2023, 10:18
Share Tweet Pin it Share

След шест издания на ВарнаWINEkend, за което разказахме от първо лице това лято, екипът зад него поема в още една посока - организация на специални винени събития в морската столица. От успешното провеждане на WINEkend-a през 2022 и 2023 стана ясно, че Варна е готова за повече винени преживявания с разнообразна тематика, споделят организаторите.

Ето защо на Международния ден на шампанското - 27 октомври, екипът на ВарнаWINEkend и Nicotea Склад за Култура обединяват сили, за да отпразнуват подобаващо великите вина на Реймс. Шампанското е мода, която никога не отшумява, същински синоним на лукса. Заслужено то е сред най-престижните вина в света, съпровождащо значими спортни турнири и най-големите церемонии в Холивуд.

"La Fête du Champagne" ще представи редица специално подбрани бутилки, с които да покаже, че Шампан може да бъде както царствен и очарователен, така и разнообразен. Във винената селекция ще присъстват както известни имена, така и бутикови къщи, които ще изненадат с характер и игриви балончета. Дегустацията ще започне с 5 non vintage етикета, които подготвят посетителите за истински вълнуваща разходка назад във времето, чак до 1999 г. Към всичко това екипът е подготвил и тематичен кетъринг с черен хайвер от есетри, отглеждани в подножието на Родопите.

Началото на събитието е точно в 19:00 ч., а местата са ограничени.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »