С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вино Ден: Едоардо Миролио (снимки)

Бакхус
05 Октомври 2017, 15:31
Share Tweet Pin it Share
    След това, бутилките се подреждат на pupitre - специални стойки, които позволяват на бутилката да се завърти на всякакъв ъгъл - от хоризонтална до вертикална позиция, за да се съберат всички утайки в гърлото на шишето. Този процес се нарича remuage, извършва се на ръка всеки ден по два пъти. В тази фаза, виното е готово да отлежава - колкото повече, толкова по-добре. Когато е готово, гърлото на бутилката се поставя във ваничка, която достига точно до нивото на дрождите. За 10 минути при -30 градуса те се замразяват и с машина се извършва дегоржман.
28/48 снимки в галерията След това, бутилките се подреждат на pupitre - специални стойки, които позволяват на бутилката да се завърти на всякакъв ъгъл - от хоризонтална до вертикална позиция, за да се съберат всички утайки в гърлото на шишето. Този процес се нарича remuage, извършва се на ръка всеки ден по два пъти. В тази фаза, виното е готово да отлежава - колкото повече, толкова по-добре. Когато е готово, гърлото на бутилката се поставя във ваничка, която достига точно до нивото на дрождите. За 10 минути при -30 градуса те се замразяват и с машина се извършва дегоржман.

Реклама »