С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2017

Надя Здравкова
16 Декември 2017, 10:57
Share Tweet Pin it Share
    Люта бомбаЗа да взривите нечий празник, буквално. Селекция от пет различни по сила на лютивост и вкус люти соса. Помислете за ценител на пикантното и ароматното, който да открие името на своя характер - Love Potion, Village Spice, Bulgarian Carrot, Red Heat, Hell Hot. Традиционната люта българска чушка, трансформирана в гастро преживяване или кулинарен прочит на завръщане в бъдещето.От Chilli Hills, Лайка и Био магазин Зелен25 лв.
11/20 снимки в галерията Люта бомба

За да взривите нечий празник, буквално. Селекция от пет различни по сила на лютивост и вкус люти соса. Помислете за ценител на пикантното и ароматното, който да открие името на своя характер - Love Potion, Village Spice, Bulgarian Carrot, Red Heat, Hell Hot. Традиционната люта българска чушка, трансформирана в гастро преживяване или кулинарен прочит на завръщане в бъдещето.

От Chilli Hills, Лайка и Био магазин Зелен
25 лв.

Реклама »

Ключови думи:  подаръци

Реклама »