Блог

Мегавино

Бакхус 27 октомври 2015, 14:18

Единайсет български винарни участваха тази година в най-голямото специализирано изложение в Бенелюкс - "Мегавино", което приключи вчера. В него са включени над 1000 вина от 35 държави. България беше представена от 11 производители на вино, което, на фона на предишни години, е рекорд.   

Интересът към България е бил особено голям, особено заради предстоящото й домакинство на един от най-големите винени конкурси, Concours Mondial de Bruxelles. Той ще бъде проведен от 29 април до 1 май в Пловдив.

Ето и 11-те винарски изби от България, участвали на "Мегавино": "Александра Естейт", "Анжелус Естейт", "Домейн Беса Валей", "Едоардо Миролио", "Домейн Бойар", "Логодаж", "Винекс Славянци", "Винпром Пещера", "Братя Минкови", "Ямантиеви" и "Винзавод Асеновград". 

"Мегавино" (Megavino) събира вносители, производители, представители на големи търговски вериги, ресторанти и хотели, и любители на виното. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK