Grand Hotel Sofia18 септември 2018, 15:45 Градината на Grand Hotel Sofia е сред тези софийски класики, без които не можем - връщаме се там постоянно и за кафе през деня в градината с гледка към Народния театър или пък за вечеря в ресторант Shades of Red. Класическо и еднакво изтънчено ще бъде и менюто, което шеф Жоро Иванов (председател на българскта секция на Евро-Ток Интернационал - европейската асоциация на топготвачите, работил в ресторант La Truffe Noire, Брюксел с две звезди Мишлен) ще представи по време на първия Bacchus Fish Fest. Затова елате гладни по време на феста и не пропускайте щанда им.
ул. "Гурко" 1
Меню Бакхус Fish Fest:
✺ Буябейс" – рибена супа от Марсилия с миди, драконова риба, скариди и филе от треска с шафран ✺ Мидена супа със зеленчуци ✺ Испанска рибена яхния с лаврак и морски дарове
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK