Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Ресторант на годината
Хора
ОТ БРОЯ: Пет декара пролет
Разказ за малко, но помислено земеделие, настояще и минало, ревен и аспержи на наша земя.
Борислава Славова
Мигранти с таланти представят: грузинска седмица
Две грузински рецепти, които може да направите и в домашни условия
Искра Янкова, снимки: Soul Cinematic
Съвременните писатели и храната: Джон Ланчестър
Среща с един писател, за който храната не е само основна тема в творчеството, а начин на живот
Владислав Христов
Дами хранят: истрийски спомени, поднесени от шеф Флориана Ружич
Запознайте се с петия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
София Павлова
Дами хранят: балканска рапсодия, поднесена от шеф Сабина Реповж
Запознайте се с четвъртия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
София Павлова
Ексклузивно и отблизо с Краля на негронито
Мауро Махджуб, които е направил милиони чаши от легендарния коктейл, бе в София и даде интервю специално за "Бакхус"
Андреа Пунчева
Дами хранят: италианска афера, поднесена от шеф Вирджиния Каравита
Запознайте се с третия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
София Павлова
Дами хранят: шеф Тереса Гутиерес и есенцията на Ла Манча
Запознайте се с втория готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
София Павлова
България в топ 10 на най-голямата олимпиада за млади готвачи в света
Бакхус
Дами хранят: шеф Анет Таих и емблематичният френски финес
Запознайте се с първия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
София Павлова