Новини

Beefeater представиха своя нов джин

Дневник 12 ноември 2008, 12:04

Луксозният джин беше представен в Лондон в Syon House & Park, дома на Дука на Нортъмбърланд.
Джинът се дестилира в Кенингтън, в центъра Лондон и се прави от 12 ръчно селектирани растения. Новият вкус се дължи на уникалната смес от редки видове китайски чай, японски чай сенча и кора от грейпфрут. В него се усещат ароматни нотки на цитрус, хвойна и сенча, пикантен кориандър и горска ангелика.
Beefeater е No. 1 сред луксозните марки джин с реализирани годишни продажби над 20 милиона бутилки в 100 страни.
Името Beefeater 24 е вдъхновено от традиционния за Beefeater Gin 24-часов процес на отлежаване на билките и от забавленията в Лондон, които не спират 24 часа в денонощието. Той е представен в бутилка, вдъхновена от движението Arts & Crafts.
Beefeater 24 вече присъства на ключовите пазари за марката, сред които са Обединеното кралство, Испания, САЩ, Канада, Русия и Япония, както и в безмитните магазини. В България новият продукт ще се появи в началото на 2009 година.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK