Новини

"Черноморско злато" АД със "Златен Ритон" и най-много награди от Винария 2009

Бакхус 23 март 2009, 12:09

"Черноморско злато" получи "Златен ритон" за Шардоне, реколта 2008, 16 златни и 10 сребърни медала.
Черноморско злато АД е с дългогодишни традиции в производството на висококачествени бели вина. Тазгодишните отличия за червени вина - два златни медала за Мерло, два златни медала за Каберне совиньон и златен медал за Villa Ponte – Каберне совиньон и Сира, са изключително приятна изненада и потвърждават ефективността на инвестициите в нови производствени технологии.
Особено ценен е фактът, че са отличени вина, представени с проби от магазинната мрежа, което е потвърждение за постоянно високото качество на продуктите на Черноморско злато.
Отлично се представиха и ракиите на Черноморско злато. Четири златни медала получиха широко популярните Бургаска мускатова ракия, Бургас 63 и Бургас 63 Барел.
Грижа за клиентите и коректност в отношенията, поддържане на високи стандарти за качество са приоритетите на Черноморско злато АД и основен принцип на дейността му. Отличията от Винария 2009 г. са доказателство за това и стимул за нови постижения.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK