Новини

Карфур България с нов директор

"Бакхус" 23 септември 2009, 13:25

Лоран Бендавид има 15 годишна кариера в Групата Карфур. Роден през 1970 г. в Мароко, той е завършил търговия в Рен, Франция. Започва работа в Карфур – Франция като ръководител-отдел, и шест години по-късно се прехвърля в Карфур-Бразилия, където заема позициите директор "Бързооборотни стоки", директор "Храни" и директор "Експлоатация на хипермаркети".
Новият Главен изпълнителен директор ще продължи амбициозната програма за експанзия на Карфур в България. "За мен е чест и професионално предизвикателство да поема управлението на Карфур България в ключов момент от развитието на групата в страната", заяви Лоран Бендавид.

През 2010 г. Карфур предстои да открие четири нови хипермаркета в търговски центрове в страната. Те ще следват концепцията на веригата за богат асортимент хранителни и нехранителни стоки на конкурентни цени. В търговската си политика компанията твърди, че ще залага на работа с български производители и доставчици в подкрепа на местната икономика.

"Развитието на Карфур в България е чудесна възможност да удовлетворим изискванията на клиентите, като им осигурим нов отличен опит в пазаруването. Вярвам, че нашето присъствие в страната насърчава развитието на добрите търговски практики. Карфур ще въведе новостите на пазара и ще създаде повече възможности за своите партньори и клиенти. Така ще допринесем за по-високото качество на живот в България", коментира Лоран Бендавид.

Групата Карфур е най-големият търговец на дребно в Европа и втори в света. Притежава над 15 000 магазина в 32 държави и осигурява над 490 000 работни места. За повече от 40 години Карфур е част от живота на над 20 млн. клиенти в Европа, Азия и Америка.

В групата Карфур влизат различни по формат магазини, адаптирани към изискванията на клиентите - хипермаркети, супермаркети, хард дискаунтъри, convenience магазини и кеш & кери магазини.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK