Новини

Медали за българския отбор на "Перлата на морето", Хърватия

Бакхус 12 май 2010, 18:02
Мариян Костов, Стоян Пенев, Георги Дяков и Йонко Дяков

Българският отбор с участници Йонко Дяков, Мариян Костов и Стоян Пенев спечели злато в екипното представяне, както и 3 златни и 4 бронзови медала на международния кулинарен фестивал Перлата на морето.

Йонко Дяков е главен готвач и собственик на ресторант Акант Руж, избран от екипа на Бакхус за Ресторант на годината 2010. Мариян Костов работи в парк хотел Голден Бийч, Златни пясъци, а Стоян Пенев - в ресторант Капитол, Варна. В екипното ппредставяне се включи и Георги Дяков.

Фестивълът, едно от най-големите кулинарни събития в Средиземноморието, се провежда за пети път на на остров Брач, Република Хърватска, и се организира от Асоциацията на шеф-готвачите от Средиземноморието и Европа (Association of Chefs from Mediterranean and European Regions).

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK