Новини

Бизнес форум "Храни и напитки" ще се проведе в София през юни

Бакхус 14 май 2010, 14:42

Първият бизнес форум "Храни и напитки" ще се проведе на 15 и 16 юни в хотел "Шератон".

Идеята е събитието да се провежда всяка година и на него да се обсъждат въпроси, свързани с хранителната индустрия, от изпълнителни директори, мениджъри на търговски вериги, търговци и доставчици, производители, вносители и износители, консултанти, сертифициращи организации, банкери и представители на държавната администрация.
Акцентът през тази година ще е върху качеството и безопасността на храните и напитките в България, въвеждането на международни стандарти и нивото на контрол от държавните органи, както и ключовата роля на храната за развитието на туризма.

Организатор е Българският икономически форум с подкрепата на Министерство на земеделието и храните и Комисията за защита на потребителите. Партньори на форума са Евро-Ток България – Европейското сдружение на професионалните готвачи и Асоциацията на месопреработвателите в България.

Регистрацията за участие продължава до 10 юни 2010.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK