Новини

Успех и признание за Катаржина Естейт в Китай

Бакхус 11 март 2014, 16:04

Катаржина Естейт постигна забележителен успех на изложението China Wine & Spirit Awards 2014. Шестте вина, с които избата участва, бяха наградени с 9 златни медала.
Le Voyage Cabernet franc & Syrah спечели двоен златен медал и бе обявено за "Българско вино на годината". Носители на двойни златни медали са също Katarzyna Reserve 2009 и Encore Syrah 2012. Златни отличия заслужи един от флагманите на Катаржина Естейт - Question mark 2012, както и две вина от новата серия Chopin - Nocturnе и Sonatа.

CWSA (China Wine& Spirits Awards) e най-големият и престижен конкурс за вино и спиртни напитки в Китай. Стоте съдии на конкурса са избрани между основните купувачи на вина и алкохол, вносители, дистрибутори и сомелиери от ключовите региони и градове в Китай и Хонг Конг.

Трийсет и пет държави участваха тази година в престижния конкурс. Продуктите бяха оценявани на "сляпа дегустация".

"Наградите, които получихме на CWSA за пореден път доказаха високото качество на вината на Катаржина Естейт. Тези отличия ще бъдат от огромно значение за продажбите ни в Китай и ще разширят присъствието на нашите вина на един от най-бързо развиващите се пазари за вино в света", сподели Цветелина Николова, изпълнителен директор на Катаржина Естейт.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK