Новини

МЕТРО отвори новата си складова база в Слънчев бряг

Бакхус 10 юни 2014, 10:31
МЕТРО Складова база се намира в северната част на Слънчев бряг до Аквапарк Новата складова база бе открита с парти на плажа

Клиентите на МЕТРО Кеш енд Кери от района на Слънчев бряг и Бургас вече ще могат да разчитат на новата складова база, осигуряваща доставки на над 350 продукта от ежедневна необходимост за професионалната кухня. Поръчката за тези артикули направена до 12 ч., ще бъде доставена до обекта на клиента в рамките на същия работен ден, обещават от компанията.

МЕТРО Складова база се намира в северната част на Слънчев бряг до Аквапарк и обслужва професионалните клиенти - хотели, ресторанти и нощни заведения в Слънчев бряг, Несебър, Ахелой, Равда, Елените и Свети Влас. Тя бе открита с парти на плажа в курорта, на което МЕТРО посрещна своите партньори.

В камерите за температурно съхранение разположени върху 750 кв. м. складовата база поддържа постоянна наличност от най-необходимите за ХоРеКа бизнеса артикули, подлежащи на незабавна доставка.

"Целта ни е да се превърнем във водещ партньор на ХоРеКа бранша в най-големия курорт на България!", казва Съби Ангелов, управител на МЕТРО Складова база Слънчев бряг. "Разбира се клиентите ще имат възможността да поръчат и от над 30 000 артикула от целия асортимент на МЕТРО за доставка в рамките на следващия ден."

В пилотния сезон МЕТРО Складова база Слънчев Бряг ще бъде подкрепена на място от някои от най-добрите и опитни специалисти на веригата от София, Банско, Благоевград, Велико Търново, Русе, Пловдив.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK