Новини

"...и нахранете журналистите"

Галя Йотова 18 юли 2015, 03:17
Ани, 42 г.,журналист, редактор, ПР специалист Това ми е обядът, но преди това ще си хапна шепа дуди. (!? –реакция на Г.Й.) В Плевен им казваме така – дуди. Чувала съм също буби, както и дуд. В Търново им викат бубонки, може и дудонки – сигурно от там идва и дуди, а и барабонки също, не, не се шегувам. То това всичкото си е все черница. Знаеш ли, една от най-старите черници е в София? Плодовете по принцип не са десерт, те се ядат половин час преди храна, защото иначе се смесват и създават проблеми. Навсякъде е обратното, защото никой не се грижи за стомасите , а за ... масите.

 

Райна, 42 г., журналист, преводач

... и от няколко дни домашен майстор. Успях да запълня дупки със силикон, да шпакловам разни пукнатини, после изолирах с тиксо и започнах с латекса. Много съм горда от резултата. И е чисто и мирише на чисто. Само че след два дни се прибирам, живея в Италия. Тази вечер обикалях по улиците на София и си търсих място за хапване. Някъде е празно – може би лоша кухня, на друго е много шумно, на трето – прекалено луксозно. А на мен ми се яде шкембе чорба. (гребва с лъжицата) – Ммммм - (притваря очи), не ми се говори повече.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK