Новини

Рецепта: Hot Buttered Gin

Текст: Надя Здравкова, снимки: Васил Танев 18 декември 2017, 14:49

Цялата статия вижте тук.

Hot Buttered Gin:
сложност: 2/5

200 мл ябълков сайдер
30 мл ябълково бренди
7,5 мл цитрусов джин
1 с.л. мед
2 с.л. фреш от лимон

Гарниш:
кора от лимон, парче масло, индийско орехче

Метод: Загряваме на котлон ябълковия сайдер, след това го изсипваме заедно с всичко останало в термос. И маслото ли? Да, и маслото. И тръгваме на разходка в гората.

Защото: Маслото придава плътност, ябълката си отива с цитрусовите нотки и всичко в комбинация е подходящо за нуждите на тялото в по-студеното време.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK