Снимки: Драгомир Ушев22 април 2019, 11:39 Представяме ви ястията на церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2018, Acqua Panna & S.Pellegrino"Селекция от аmuse bouches, приготвена от Red Devil Catering.Селекция от аmuse bouches, приготвена от Red Devil Catering.Селекция от аmuse bouches, приготвена от Red Devil Catering.Цветомир Николов от ресторант Niko'las 0/360
Оризово тесто пълнено с преса иберикa бейота, скариди и подправки, поднесено върху биск от скариди, шери, тонкацо с боровинки и чипс от хамон
Поднесено с авторски коктейл Beluga Noble, приготвен от Драго ИвановДжорди Морера Сизар, готвач, рецептолог и консултант, Валенсия
Бакалао готвено на ниска температура, моркови на жар, шафраново алиоли, въздух от магданоз и лимонена трева
Поднесено с Kapatovo White 2018, Долината на Струма, БългарияАдриан Леонели, Баски Кулинарен Център
Баски Surf & Turf: Чангуро краб с традиционен баски боб
Поднесено с Carlos Serres Reserva Red 2012, Rioja, ИспанияВасил Спасов, ресторант aEstivum
Качамак със сланина Иберико, блек ангъс сесина, български соев сос от ферментирал смилянски фасул, мариновани зеленчуци, цвик и масло бьор ноасет
Поднесено с Tikveš Barovo Red 2015, Северна МакедонияВиктор Мартин, ресторант TRIGO, Валядолид
Млечно агнешко от Валядолид с диви гъби
Поднесено с Bodegas Sinforiano Quelías Rosé 2018, Cigales, ИспанияФрансиско Лоренсо, HRC Culinary Academy
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK