Платена публикация

Уайнбокс Портфолио Тейстинг е тук отново за трети път

Уайнбокс ООД 19 февруари 2018, 00:00

На 23 март Централният военен клуб в София ще отвори врати от 12:00 до 21:00 часа, за да посрещне винолюбители, професионалисти и големи имена от винената индустрия. Представители от над 20 световни изби ще отворят повече от 150 вина за вас!

Дегустацията се организира от Уайнбокс ООД, официален вносител на всички вина и изби, поканени на събитието.Бели, червени, десертни вина, розе, просеко и шампанско ще изпълнят атмосферата на клуба.
Посетителите ще се отдадат на дегустационно разточителство и ще имат възможността да опитат вина от топ регионите от Европа и Новия Свят.

Голяма част от избите в портфолиото на Уайнбокс са добре известни на българския ценител на виното, а именно:
Champagne Taittinger, Chateau Minuty, Delas Freres, Georges Duboeuf, Bouchard Pere et Fils, Louis Michel et Fils, Maitres Vignerons, Andre Lurton, Domaine Fouassier, Famille Hugel от Франция; Trapiche от Аржентина; Errazuriz от Чили; Spy Valley от Нова Зеландия; Emilio Moro и Mar de Frades от Испания; Valdo Spumanti, Lis Neris, Zenato, Domenico Clerico, Bruno Rocca, Caudrina, Matteo Correggia, Donnafugata, Felsina от Италия, Robert Weil от Германия; изби Maryan и Villa Bassarea от България, собственият БГ проект на Уайнбокс – вината Eager. Тази година за първи път ще бъдат представени избите De Morgenzon от Южна Африка, Podere Sapaio от региона Bolgheri, Italia, изба Ramon Bilbao от Риоха, Испания.

Най-новото за Уайнбокс през 2018 е разширяване на портфолиото на фирмата с внос на чаши Lehmann, които се изработват във Франция. Всеки посетител ще получи чаша подарък на входа, при закупуване на билет.
Съберете група от приятели и прекарайте ден, в който ще се насладите на изключителни вина.
Цялата информация за събитето ще откриете тук.

Достъпът за събитието е платен. Вариантите за вход са два:
Вход с Билет СТАНДАРТ:

  • Цена ранно закупуване онлайн до 15 март: 30 лв
    Цена закупуване в деня на събитието: 35 лв
Този билет дава възможност за:
  • Вход за Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2018
    Подарък чаша за вино Lehmann
    500 мл бутилка минерална вода
    Молив и Дегустационен тефтер
    Дегустация на вина в ценови клас до 100 лв (над 100 вида вина)
За закупуване на билети тук.

Вход с Билет ПРЕСТИЖ:

  • Цена ранно закупуване онлайн до 15 март: 85 лв
    Цена закупуване в деня на събитието: 100 лв
Този билет дава възможност за:
  • Вход за Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2018
    Подарък чаша за вино Lehmann
    500 мл бутилка минерална вода
    Молив и Дегустационен тефтер
    Дегустация на всички ценови категории вина
За закупуване на билети тук.

На 24 март, вторият ден от събитието, организаторите са подготвили серия от Майсторски класове, които ще се проведат в Конферентната зала на хотел Sense.

За Класовете можете да се информирате и закупите билети тук.
Побързайте, местата са ограничени.

Третото издание Уайнбокс Портфолио Тейстинг съвпада с честване на 10-годишнината от създаването на Уайнбокс. Организаторът обещава през цялата 2018-та година да ни изненадва с различни събития, дегустации, промоции.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK