Платена публикация

ВиВенда - 20 години качество, новаторство и професионализъм

ВиВенда 10 април 2018, 00:00

Тази година фирма "ВиВенда" отбелязва своята 20-а годишнина. Период, през които предприятието се утвърди като новатор и лидер в обслужващия сектор за професионалното ресторантьорство в България, а името "ВиВенда" се превърна в синоним на най-висок клас месни продукти, достигащи и до малките домакинства.

"Вярваме, че качествената храна води до по-добър и пълноценен живот и смятаме, че всеки трябва да има възможност да открива висококачествени продукти за себе си и за своето семейство" – споделят основателите на фирмата.


Водени от тези принципи, с годините "ВиВенда" въведе за първи път на пазара в България месо от редица елитни породи животни, като говеждо Black Angus от щата Небраска, Kobe-Wagyu, свинско Ibérico, агнешко Charolais, сертифицирано птиче "Label Rouge" - от стриктно подбрани стопанства , в които животните се отглеждат на свобода, по екологичен начин, без хормони и антибиотици, далеч от индустриалните методи. Същевременно предлага и широка гама продукти от най-качествено месо с български произход.

"ВиВенда" разполага с няколко фирмени магазина, в които предлага и множество гурме продукти от Испания, Италия, Англия, САЩ и висок клас аксесоари. За улеснение на своите клиенти от цялата страна, компанията е разработила онлайн платформа за пазаруване.


"ВиВенда" е представител за България на сол Maldon, пушени пипери La Chinata, сосове Stone Wall Kitchen, барбекюта Big Green Egg, съдове Ruffoni, както и много други.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK