Събития

Вино и сладолед

сп. Бакхус 20 юни 2011, 17:59


Дата: 28 юни 2011 /вторник/
Час: 19:00 – 21:30 ч.
Място: Gelateria Confetti,
ул. "Граф Игнатиев" №4

Водещият на вечерта Любомир Стоянов, сомелиер, заедно с Флавио Молин - Прадел, майстор-готвач в Gelateria Confetti, ще предизвикат сетивата ви към нови вкусови преживявания породени от съчетанието на вино и сладолед.

ПРОГРАМА-МЕНЮ:

Сладолед от ванилов трюфел с ядки и шардоне
Cluster Шардоне, 2008

Натурален шоколадов сладолед и ядки
Солитер Мерло, 2007

Сладолед ягода и шам-фъстък, поднесен със свежи ягоди и мента
Rose Dànjou AC Felix Laquebrou

Сладолед с лавандула и чийзкейк
Рюдесхаймер Берг Розенек Ризлинг Шпетлезе, 2007

Сладолед "Просеко" със сироп кайсия, декориран с пъпеш
Асти Канти

Сладолед "Малага" с френско грозде
Гран Феудо Бланко Дулче де Мускател, 2008

Такса участие: 30 лв. с ДДС, която може да платите и онлайн

За повече информация и записвания:
тел.: 02/ 46 15 387 и 0899977274
е-mail: [email protected]

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK