Събития

Ресторант Di Valli

сп.Бакхус 30 септември 2014, 11:55

София, ул. Оборище 23

резервации: 0888 982 265

работно време: понеделник- неделя: 10.00 – 22.00

Обяд и Вечеря

Меню, цена 34.70 лв.

Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - Траминер ЕМ и Каберне Фран ЕМ, предоставено от Едоардо Миролио, 50 мл аперитив (узо Адоло) / 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino

Салата: Антипаста с козе сирене /запечено козе сирене с лешници, спаначено пюре, сотирани гъби, сухи домати, сервирано с босилеково песто и доматена салца

Основно: Пилешки рулца и лангуста със сос от мед и сусам /пилешки гърди, пълнени с месо от раци и зеленчуци, сервирани с лангуста и сос от мед и сусам/

Десерт: Кейк Дивалли

Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK