Събития

Седмица на Авторската кухня на сп. Бакхус, 01–07 декември 2014

сп. Бакхус 21 ноември 2014, 14:00

Седмица на ресторантите на БАКХУС е инициатива, която цели да популяризира и разшири гурме  културата в България. Третото издание на събитието за 2014 г., "Авторска кухня", ще представи ресторанти от София, които са попадали в прегледа на новите ресторанти или са привлекли вниманието на екипа на списанието със своя индивидуален стил в създаването и усъвършенстването на отделните ястия в своето меню, благодарение на опита и професионализма на своя главен готвач. Някои от ресторантите, които ще се включат в тази седмица са в "Топ 50 на ресторантите на Бакхус" през годината.
Всеки от ресторантите е подготвил свое авторско меню (обедно и/или вечерно), което може да опитате в съчетание с напитките на специална цена за куверт.

Ще имате възможността да се насладите на три или четири степенни менюта, тип дегустационни, в които главният готвач е вложил своята авторска интерпретация.

ОБАДЕТЕ СЕ ДИРЕКТНО НА РЕСТОРАНТА И НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ!!!

Партньорите на събитието са:
Дегустационните води Acqua Panna & S.Pellegrino, които отдавна изследват съчетаемостта на своите води с вината, които дегустираме.
ВИНАТА са предоставени от Профтрейд:
КАСА СИЛВА Совиньон блан 0.75
КАСА СИЛВА Карме
нер 0.75

Гостите на седмицата през декември, посветена на търсенето на авторския вкус, ще имат възможност да опитат и:
КОНЯК
Hennessy Fine de Cognac
УЗО
Матарели

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK