Бистро "Жарден"
Бистро "Жарден"
Винена вечеря с вината на Барон Филип де Ротшилд
22 май (четвъртък) 2008 г. 20.00 часа
Бистро "Жарден", София, апартмент Хаус "България",
кв. Борово, ул. "Невестина скала" 16
Телефони за резервации в ресторанта: 02/818 42 42, 0898 606 391
МЕНЮ
Шеф-готвач Димитър Павлов
Салата рукола и айсберг с опашки от лангустини, маринован шам-фастък и билков дресинг с лайм
Mouton Cadet Blanc, 2006
-
Поширана кралска сьомга с червен хайвер и пяна от "Перно" върху канапе от мариновани зеленчуци
Mouton Cadet Rose, 2006
-
Профитероли с мус от манатарки и гъши дроб със сос "Перогардин"
Mouton Cadet Rouge, 2005
-
Сорбе от ананас и коантро
-
Глазиран заек с акациев мед, фурми, обвити с Пармска шунка, сос Saint Emilion и дукеси с маково семе
Mouton Cadet reserve, Saint Emilion, 2005
-
Чийз-кейк "Мохито", шампанови ли-чи кристали и карамелен опал
Mouton Cadet reserve, Sauternes, 2004
-
Шоколадово бижу