Списание

Бистро "Жарден"

Бакхус 22 април 2008, 21:43

Бистро "Жарден"

Винена вечеря с вината на Барон Филип де Ротшилд

22 май (четвъртък) 2008 г. 20.00 часа

Бистро "Жарден", София, апартмент Хаус "България",

кв. Борово, ул. "Невестина скала" 16

96 лв. за един куверт

купи онлайн оттук

Телефони за резервации в ресторанта: 02/818 42 42, 0898 606 391


МЕНЮ

Шеф-готвач Димитър Павлов

Салата рукола и айсберг с опашки от лангустини, маринован шам-фастък и билков дресинг с лайм

Mouton Cadet Blanc, 2006

-

Поширана кралска сьомга с червен хайвер и пяна от "Перно" върху канапе от мариновани зеленчуци

Mouton Cadet Rose, 2006

-

Профитероли с мус от манатарки и гъши дроб със сос "Перогардин"

Mouton Cadet Rouge, 2005

-

Сорбе от ананас и коантро

-

Глазиран заек с акациев мед, фурми, обвити с Пармска шунка, сос Saint Emilion и дукеси с маково семе

Mouton Cadet reserve, Saint Emilion, 2005

-

Чийз-кейк "Мохито", шампанови ли-чи кристали и карамелен опал

Mouton Cadet reserve, Sauternes, 2004

-

Шоколадово бижу

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK