Списание

Ресторант "Мусала Палас"

Бакхус 22 април 2008, 22:45

Ресторант "Мусала Палас"

Винена вечеря с топ вина от ЮАР

22 май (четвъртък) 2008 г., 20.00 часа

ресторант "Мусала", Варна,

ул. "Мусала" №3, хотел "Мусала палас"

100 лв. за един куверт

купи онлайн оттук

Телефони за резервации в ресторанта: 052/ 664100


МЕНЮ

Шеф-готвач Велин Великов

Миди Сен Жак с лимонов сос, крем от магданоз, глазирана целина и пушена сланина

Tukulu Chenin Blanc, 2006

-

Калkан филе а ла планча, сладководни раци и бульон от черни миди

Plaisir De Merle Sauvignon Blanc, 2006

-

Печено агнешко гръбче с крем от чесън и кедрови ядки, задушени моркови, печени домати и сусамов сос

Stellenzicht Golden Triangle Pinotage, 2006

-

Говеждо филе, булгур - ризото с манатарки, Рокфор – масло, задушен спанак и Чили песто

Asara Bell Tower - Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Merlot, Cabernet Franc and Malbec, 1999

-

Кафе, ванилия и шоколад

McGregor Cape Ruby, 2005

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK