Любомир Стоянов започва нов кулинарен проект
Той пое поста Директор Хранене на новия "Гранд хотел Димят" до варненската спортна зала срещу Морската градина. Под негово ръководство "Мусала" стана два пъти "Ресторант на годината на Бакхус - Chivas Regal" - през 2006 и 2008, и спечели Наградата за най-добра селекция на напитките за 2007 г. Сега сомелиерът на България за 2007 г. се насочва към нови предизвикателства.
В края на май предстои откриването на "Стек хаус Димят", в който месата ще бъдат внимателно подбирани и приготвяни - охладено българско говеждо с доказано високо качество. Плановете са в бъдеще месото да е от собствена ферма на инвеститорите, където да се отглеждат специални благородни породи. С "Димят" ще се сбъднат и мечтите на Любомир Стоянов по отношение на виното, което е най-голяма му страст. Хотелът разполага с обширно подземно помещение за изба, така че сомелиерът се надява да открие и "първия истински винен бар", в който да се предлагат поне 50 вина на чаша. Освен това новият хотел има собствена хлебопекарна и сладкарски цех, а в малко по-далечно бъдеще Любомир Стоянов се надява да открие и изискан и амбициозен гурме ресторант.