11 MEATS21 май 2019, 17:45 "Су-вид" е френски метод за приготвяне на храна, представляващ бавно готвене на ниска температура във вакумирани торбички, поставени в топла вода. Така приготвени месата на 11Meats запазват перфектно всички полезни вещества и натуралния си вкус. Причината за това е липсата на кислород и ниската температура, която никога не превишава 100 градуса.
Продуктите се характеризират с изключителна крехкота и балансиран вкус, напълно натурални без консерванти, окрехкотители и подобрители. Спестява време за транжиранe, порциониране и готвене. Позволяват лесен контрол на влагане на месо към различни ястия. Поради бързината на затопляне спестява и ел. енергия. Дават възможност за приготвяне на разнообразни ястия. Лесни за употреба и гаранция за постоянно качество на месото в ястията.
Купете билет онлайн от тук Който е минал през щанда им на StrEAT Fest миналата година, със сигурност ще се върне. А тези, които за пръв път ще дойдат, просто не изпускайте да опитате дърпаното свиснко, собствената им крафт бира, бургерите и още вкусотии.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK